Heeft uw partner het Valentijnscadeau gemist? Dit is wat je kunt doen

Dus het is al Valentijnsdag en je hebt het sterke vermoeden dat je dit jaar geen cadeau krijgt? Als de Bollywood-films ons iets hebben geleerd, is het om te vechten voor wat van jou is! En waarom zou u de dag niet omdraaien? In plaats van wrok te koesteren en de hele dag te bederven, ga je op een missie om je partner te laten beseffen wat je wilt. Het is tijd dat u de zaak in handen neemt en uw partner in het geheim iets laat krijgen. Uw geluk betekent tenslotte alles. Bekijk onze manieren om dit soepel te doen!

Laat hints vallen

GIF-bron – GIPHY

Doe eens gek, gebruik de browser van hun laptop of mobiel en laat het achter op een website met indrukwekkende Valentijnsdagcadeaus. Op deze manier weten ze dat je op zoek bent naar een cadeau voor hen en zullen ze er uiteindelijk een voor je bestellen. Bovendien kun je door te slapen praten om een ​​cadeau te krijgen. Doe alsof je slaapt en begin dingen te brabbelen zoals ‘Oh! baby bedankt voor dit lieve geschenk‘ of ‘Ontzag! ik dacht dat je het vergeten was’!

Probeer sociale media

GIF-bron – GIPHY

Naarmate de week van Valentijn aanbreekt, circuleren citaten of memes met betrekking tot Valentijnsdag, romantische diners en meer. Vind de perfecte, en post het. Je partner zal het zeker doorhebben.

Kijk met hem naar een superromantische film

GIF-bron – GIPHY

Aan het begin van de dag overtuig je je partner en kijk je naar de meest romantische film. Zodra er een voorstel of iets cheesy gebeurt, begin dan met het doorgeven van opmerkingen zoals Awe! dat is zo schattig. Vergeet niet de hand van je partner vast te houden terwijl je het zegt. Als je de perfecte filmsuggestie nodig hebt, moet je kijken Valentijnsdag van Garry Marshall.

Laat je vrienden een bericht achterlaten

GIF-bron – GIPHY

Laat je vrienden je partner een bericht sturen. Vertel je vriend(in) om willekeurig te vragen naar cadeausuggesties voor die dag en wat ze van plan zijn voor je te doen. Ze zullen zich zeker schuldig voelen en iets gaan plannen.

FNP-app downloaden

GIF-bron – GIPHY

Als je denkt dat alle bovengenoemde manieren niets voor jou zijn, houd het dan simpel. Download de FNP-app op hun mobiel en laat ons u helpen. Tijdens de Valentijnsweek blijven we herinneringen sturen zoals ‘ nog een dag te gaan, haal een mooi boeket’ of nog twee uur en verras je partner met attente geschenken. Onze herinneringen zorgen ervoor dat ze iets speciaals voor je willen kopen. Missie geslaagd dus.

Gerelateerde berichten:

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Puurmarije
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart